Εταιρία

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία Printezis ιδρύθηκε το 1965 με αντικείμενο της τον σχεδιασμό και την κατασκευή αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας καθώς και κάδων απορριμμάτων οικιακής και δημόσιας χρήσεως. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτήριο στην Βιομηχανική Περιοχή του Περιστερίου, στον νομό Αττικής.

Σκοπός Εταιρίας

Σκοπός της εταιρίας είναι η κατασκευή αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, μεταλλικών ανοξείδωτων (Inox) ή ηλεκτροστατικής βαφής κάδων απορριμμάτων που αφορά επαγγελματικό, οικιακό ή/και δημόσιο εξοπλισμό όπως εξοπλισμό ξενοδοχείων, καταστημάτων.

Η τεχνογνωσία μας και η μεθοδικότητα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα καθώς και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση καλύπτωντας κάθε ανάγκη σας. Απόδειξη των πιο πάνω είναι η συνεχής αύξηση των πελατών μας και η προτίμηση που δείχνουν για τα προϊόντα μας. Αυτό μας επιτρέπει να επενδύουμε συνεχώς στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων μας.


Παραγωγή

Η εταιρία Printezis έχει σαν σκοπό τον σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, μεταλλικών ανοξείδωτων (Inox) ή ηλεκτροστατικής βαφής κάδων απορριμμάτων που αφορά επαγγελματικό , οικιακό ή/και δημόσιο εξοπλισμό όπως εξοπλισμό ξενοδοχείων, καταστημάτων.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας μας κατασκευάζονται αποκλειστικά μέσα στις εγκαταστάσεις μας σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι την συσκευασία, πλην των πρώτων υλών.

Η τεχνογνωσία μας και η μεθοδικότητα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα καθώς και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση καλύπτωντας κάθε ανάγκη σας.