Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελία & Παράδοση Προϊόντων

1. Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για την διαδικασία B2B;

Για να παραγγείλετε με την διαδικασία B2B δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Απλά τοποθετείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι, συμπληρώνετε την φόρμα και κάνετε υποβολή της παραγγελίας σας χωρίς υποχρέωση πληρωμής.

2. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων;
Ο χρόνος παράδοσης των διαθέσιμων προϊόντων μας εντός Αττικής ορίζεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες.
3. Υπάρχει η δυνατότητα ειδικών παραγγελιών;
Εκτός απο την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας, μπορούμε να κατασκεύασουμε οποιοδήποτε προϊόν καλύπτει την ανάγκη του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ορίζεται ελάχιστη ποσότητα τεμαχίων, ανάλογη της κατασκεύης.
4. Που μπορώ να βρω τα προϊόντα σας;
Τα προϊόντα της εταιρίας μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα ειδών υγιεινής, ειδών κιγκαλερίας, ηλεκτρονικά καταστήματα και επιλεγμένα πολυκαταστήματα.

Ποιότητα & Εγγύηση

1. Τι υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων;
Για την παραγωγή των προϊόντων η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα, αντιμαγνητικό (τύπου 304) αλλά και ορείχαλκο. Και τα δύο υλικά είναι ανθεκτικά στην οξείδωση για αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.
2. Τι καθαριστικά υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω για τον καθαρισμό των αξεσουάρ μπάνιου;
Όξινες ουσίες και ισχυρά καθαριστικά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για αποφυγή καταστροφής της επιφάνειάς τους. Συστήνεται νερό, απλή σαπουνάδα και στέγνωμα με ένα μαλακό ύφασμα.
3. Τι εγγύηση έχω για τα προϊόντα της εταιρίας σας;
Ακολουθώντας τις οδηγίες καθαρισμού και τον τρόπο συντήρησης των προϊόντων δίνεται έως και 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έχετε ακόμα απορίες;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.