Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελία & Παράδοση Προϊόντων

1. Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων;
Ο χρόνος παράδοσης των διαθέσιμων προϊόντων μας εντός Αττικής ορίζεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης ορίζεται από 3 έως 4 εργάσιμες ημέρες.
2. Υπάρχει η δυνατότητα ειδικών παραγγελιών;
Εκτός απο την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας, μπορούμε να κατασκεύασουμε οποιοδήποτε προϊόν καλύπτει την ανάγκη του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ορίζεται ελάχιστη ποσότητα τεμαχίων, ανάλογη της κατασκεύης.
3. Που μπορώ να βρω τα προϊόντα σας;
Τα προϊόντα της εταιρίας μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα ειδών υγιεινής, ειδών κιγκαλερίας, ηλεκτρονικά καταστήματα και επιλεγμένα πολυκαταστήματα.

Ποιότητα & Εγγύηση

1. Τι υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων;
Για την παραγωγή των προϊόντων η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα, αντιμαγνητικό (AISHI 304), γαλβανισμένο χάλυβα αλλά και ορείχαλκο(για το Bronze και το Χρυσό φινίρισμα). Όλα τα υλικά είναι ανθεκτικά στην οξείδωση, για να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.
2. Τι καθαριστικά υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω για τον καθαρισμό των αξεσουάρ μπάνιου;
Όξινες ουσίες και ισχυρά καθαριστικά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για αποφυγή καταστροφής της επιφάνειάς τους. Συστήνεται ζεστό νερό, απλή σαπουνάδα και στέγνωμα με ένα μαλακό ύφασμα για να μην χαραχτεί η επιφάνειά τους.
3. Τι εγγύηση έχω για τα προϊόντα της εταιρίας σας;
Ακολουθώντας τις οδηγίες καθαρισμού και τον τρόπο συντήρησης των προϊόντων δίνεται έως και 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Έχετε ακόμα απορίες;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.